διακομιδές ασθενών

Η OrthoProject ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2022 για να παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικά και ορθοπεδικά προϊόντα στον κλάδο της ορθοπεδικής υγείας απο εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος μας είναι ο καταναλωτής να βρει και να προμηθευτεί τα κατάλληλα προϊόντα που χρειάζεται, σύμφωνα με τις ανάγκες του με σκοπό να του προσφέρουμε μια πιο άνετη ζωή.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σύγχρονου ορθοπεδικού υλικού καθώς και βοηθήματα αποκατάστασης που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη σε προσιτές τιμές και με άμεση παράδοση στον χώρο σας.

Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που το κύριο κεφάλαιο μας είναι οι γνώσεις και η εμπειρία μας. Μέλημα μας αποτελεί η άμεση και ορθή εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Στα οφέλη σας, με την επιλογή της επίσκεψης και της επαφή σας μαζί μας είναι:

Η αμεσότητα στην ανεύρεση των ειδών που σας ενδιαφέρουν, σε όλες τις ανάγκες σας.
Η μείωση του χρόνου στην προσπάθεια σας να βρείτε, να αξιολογήσετε και τελικά να επιλέξετε το προϊόν που είναι κατάλληλο για εσάς.
Η ποιότητα και η πληθώρα των ειδών καθώς η επαγγελματική μας κατάρτιση που προέρχεται από την πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο.

Με εύκολη πρόσβαση, με ζεστό και φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον, με φιλικές και απλές διαδικασίες και σε συνεργασία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, η OrthoProject πληροί όλες τις προϋποθέσεις ακόμη και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους.

Που Βρισκόμαστε

Skip to content